Οι Επόμενοι Τίτλοι μας

Εξώφυλλο 11

Το Παιχνίδι της Χάνα

Ένα ακόμα βράδυ στην ανούσια ζωή της Τζορτζιάνα Κουίντον. Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τη Νέα Υόρκη. Η φίλη της, Χάνα Γουόλς, είναι νεκρή, με μια θανάσιμη βουτιά στο κενό από τον εικοστό όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας για την οποία εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Όλα οδηγούν στην αυτοκτονία, όμως η Τζορτζιάνα έχει διαφορετική άποψη. Ποιους ενόχλησαν τα άρθρα της Χάνα; Σε ποια πολιτικά πρόσωπα είχε στρέψει τα βέλη της; Με τι έρευνες καταπιανόταν τελευταία; Ένα παράξενο διαδικτυακό παιχνίδι που βρέθηκε αποθηκευμένο στον υπολογιστή της, οδηγεί τη Τζορτζιάνα σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια, από την πρώτη στιγμή που πατάει το «Play». Οι βαθύτεροι φόβοι της ζωντανεύουν και ξεπηδάνε απ’ την οθόνη του υπολογιστή, έτοιμοι να την κατασπαράξουν. Θα καταφέρει η Τζορτζιάνα να ξεπεράσει τους κινδύνους και να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο της καλύτερής της φίλης;

Πένθιμες Ζέρμπερες

Λινά Σεντόνια Εξώφυλλο

Λινά Σεντόνια

Έξω από την αίθουσα ενός Δικαστηρίου, η Κλέλια θυμάται. Θυμάται ανεκπλήρωτους έρωτες, βαθείς πόνους, πικρά μυστικά, χυδαίες προδοσίες.

Κάνει ταμείο μιας ζωής γεμάτης. Που της άφησε όμως την ψυχή ξεσκισμένη και την καρδιά άδεια. Και το μόνο που της είχε απομείνει, η αγάπη εκείνου, κρέμονταν από μια ζαριά της Θέμιδος σε εκείνο το Δικαστήριο. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθονταν όλα της τα λάθη και η δική του θυσία.

Θα πρέπει να αποφασίσει.

Αν θα είναι η τελευταία του θυσία για εκείνην.

Ή η πρώτη της για αυτόν.