Κιουρτίδης Γιώργος

 

 

Γεννήθηκε το 1955 στη Λάδη Διδυμοτείχου του Νομού Έβρου. Όμως, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα των παιδικών του χρόνων το πέρασε στον Κόρυμβο -ένα χωριό του ίδιου Νομού-, όπου και τελείωσε το Δημοτικό σχολείο.

Από το 1967 ως το 1971 σπούδασε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Τελειώνοντας τη σχολή συνέχισε στο εξατάξιο γυμνάσιο στο Σουφλί. Αποφοίτησε το 1974. Στη συνέχεια, σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (σημερινό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και αποφοίτησε ως οικονομολόγος το 1979 από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε στην Ε.Α.Σ  Σουφλίου από το 1980 μέχρι και το 1984 και στη συνέχεια για τα επόμενα 30 περίπου χρόνια σε μεγάλο Τραπεζικό Όμιλο. Από το 1993 ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος με την Τάνια Πετρουλάκη και έχει δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Μεχρι σήμερα, έχουν εκδοθεί 12 έργα του. Επτά ( 7 ) ποιητικές συλλογές και πέντε (5) πεζογραφήματα. Υπό έκδοση είναι μία ποιητική συλλογή και ένα δοκίμιο.

Έργα του

Ποίηση

 Πεζογραφία