Search
Close this search box.

Ο Δημήτρης Ιατρόπουλος στον Σύλλογο των Αθηναίων

Βιβλία

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων στην Πλάκα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 η εκδήλωση προς τιμήν του Ποιητή της Αμφισβήτησης Δημήτρη Ιατρόπουλου, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε το νέο του βιβλίο “Μια ζωή Ποίηση – Βιβλίο Πρώτο”, το πρώτο μιας σειράς αφιερωμάτων στο διαχρονικά αναγνωρισμένο έργο του.

  • Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά πολιτισμού, φίλοι και συνεργάτες του Ποιητή τραγούδησαν, απήγγειλαν και κουβέντιασαν για τον Δημήτρη Ιατρόπουλο και το καινούργιο του έργο.
  • Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε μια συγκινητική χαιρετιστήρια επιστολή, ενώ ο γνωστός συγγραφέας και οικονομολόγος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλλάκης έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το πόσο επηρέασε τη ζωή του ο Ποιητής και το έργο του.
  • Οι γνωστές ηθοποιοί Τζωρτζίνα Κώνστα και Αργυρώ Λογαρά απέδωσαν με μοναδικό τρόπο κομμάτια από το έργο του Δημήτρη, όπως και ο ξεχωριστός Ρένος Χαραλαμπίδης και η καταξιωμένη ζωγράφος και σύντροφος ζωής του Ποιητή Κατερίνα Καραγιάννη-Ιατροπούλου βιβλίου.
  • Την βραδιά έντυσε μουσικά με τραγούδια σε στίχους Δημήτρη Ιατρόπουλου η καθηγήτρια του πιάνου και ερμηνεύτρια Έλενα Κοσμά, ενώ τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης ανέλαβε με ιδιαίτερη επιτυχία η εξαίρετη δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου.
  • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέριος Σκιαδάς προλόγισε την βραδιά την οποία οργάνωσε άρτια ο ιστορικός Σύλλογος των Αθηναίων, μετά την οποία ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του Ποιητή και των καλεσμένων του.

 

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Ιτρόπουλου μπορείτε να το βρείτε στο διαδικτυακό κατάστημά μας ΕΔΩ