Παρουσίαση του βιβλίου “Το Κορίτσι και ο Μονόκερος – Η ΜΑΧΗ” στην Αθήνα

 

”Υπάρχουν καποια παραμύθια που αγγίζουν την αλήθεια”

Η Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη, μέλος της Ποιητικής Ακαδημίας, και οι εκδόσεις Οσελότος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Το κορίτσι και ο Μονόκερος- Η ΜΑΧΗ”, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 6.30μ.μ., στο ΜΥΡΤΙΛΛΟ cafe (ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ, Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, σταθμός μετρό “Πανόρμου”).

Η Λευκή, η ηρωίδα που έκανε την εμφάνισή της τον Ιούνιο του 2017 στο βιβλίο “Το Κορίτσι και ο Μονόκερος”, επιστρέφει πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει τον δράκο-καρκίνο που απειλεί τους μικρούς της φίλους με τη νέα ιστορία “Το Κορίτσι και ο Μονόκερος -Η Μάχη”.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η συγγραφέας του βιβλίου Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη και η Βασιλεία Κατσαούνου-Φράγκου, ενώ για για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Πέππα (Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και stress coach), η Ζωή Νικητάκη (παραμυθού, ζωγράφος, ψυχοδυναμική χρωματοθεραπεύτρια), η Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου (Ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»).

Στην εκδήλωση θα είναι το “Be My Hero – Γίνε ο Ήρωάς μου”, για την ενημέρωση και την εγγραφή εθελοντών δοτών.

Έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν Συλλόγους Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες στην Ελλάδα, ενώ καλλιτέχνες εμπνεόμενοι από το εξώφυλλο του βιβλίου, δημιουργούν για τον ίδιο σκοπό.